Povrat PDV-a

АДРЕСА: Перо Наков бр.1, Скопје | tel: +389 (2) 31 71 620       +389 (78) 265 529
baner-za-vrakanje2
povrat-pdv-a-cash-back-slider-02mk
povrat-pdv-a-cash-back-slider-01mk
previous arrow
next arrow

- ВРАЌАЊЕ НА ДДВ -

Нашата услуга за поврат на данок е сосема оригинална и релативно нова услуга на пазарот во Северна Македонија.

Целта на оваа услуга е враќање на странски ДДВ на правни лица регистрирани во Северна Македонија.

ВРАЌАЊЕ НА ДДВ

Ние нудиме вракање на средства на странско ДДВ за правни лица во Македонија, Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина и Словенија

ВРAЌАЊЕ НА ДДВ ЗА САЕМИ

Вратите ги парите што ги вложувате. Ние нудиме поврат на ДДВ од странство за компании кои се вклучени во меѓународните саеми во светот

ВРАЌАЊЕ НА ДДВ ЗА ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

Сте платиле хотелско сместување во странство преку Вашата компанија? Јавете ни се и ние ќе Ви го вратиме ДДВ-то за хотелското сместување.

ВРАЌАЊЕ НА ДДВ ЗА ПАТУВАЊА

Патуваат низ светот и не знаете дали ќе може да се врати барем дел од парите што ќе ги потрошите? Ние сме тука да за Вас извршиме враќање на потрошениот ДДВ.

ВРАЌАЊЕ НА ДДВ ЗА ТРАНСПОРТ

Ние го вракаме ДДВ-то од мегународен транспорт за гориво, патарини, роба и превоз на патници.

ВРАЌАЊЕ НА ДДВ ЗА ОБУКИ, СИМПОЗИУМИ, СЕМИНАРИ И КОНГРЕСИ

Сте биле на обука, симпозиум, семинар или конгрес во странство и сакате да вратите дел од вложените пари? Јавете ни се и ние ќе Ви го вратиме ДДВ-то од истите.