Povrat PDV-a

АДРЕСА: Перо Наков бр.1, Скопје | tel: +389 (2) 31 71 620       +389 (78) 265 529

РЕФЕРЕНЦИ

Имињата на нашите клиенти не ги ојавуваме бидејќи помеѓу нас и на нашите клиенти постои деловна соработка со висок степен на меѓусебна доверба.


Ние целосно ги чуваме како најголема деловна тајна сите информации и детали за секој од нашите клиенти.


Благодарение на оваа врска и високо ниво на професионализам на македонскиот пазар, ние имаме голем број на клиенти. Нашите клиенти се многу успешни компании. Повеќето клиенти се нашите долгорочни клиенти.

Од вкупниот број наши клиенти, дури 60% се клиенти повеќе од 5 години.