Povrat PDV-a

АДРЕСА: Перо Наков бр.1, Скопје | tel: +389 (2) 31 71 620       +389 (78) 265 529

Povrat PDV-a

Naša usluga povrata poreza (VAT refund) je potpuno originalna i relativno nova usluga na tržišu Srbije. Cilj ove usluge je da pravnim licima koja su registrovana u Srbiji izvršimo povrat inostranog PDV-a.

Povratom inostranog PDV-a pravna lica iz Srbije mogu uštedeti čak 1/5 inostranih troškova pošto većina stopa PDV-a u evropskim državama iznosi oko 20% ( kreću se u rasponu od 17 do 27%).

vat-2021
3

Pravna sigurnost

Ovu sigurnost smo obezbedili zahvaljujući našoj međunarodnoj mreži kancelarija, koja uživa visok ugled domicilnih poreskih uprava kako Regiona tako i država EU. Taj pozitivan rejting je građen i stican godinama unazad, a zasnovan je na profesionalnom i odgovornom pristupu.

Potpun legalitet

Korisnicima naših usluga obezbeđujemo POTPUN LEGALITET kvaliteta usluge pošto za svaki pojedinačni povrat inostranog PDV-a svaki naš klijent dobija Rešenje domicilne poreske uprave koje služi kao pravni osnov da se prihod od povrata inostranog pdv-a oprihoduje i proknjiži kao i svaki drugi legalan prihod iz bilo koje delatnosti klijenta.

2
limestone-blog-covid-2020

Transparentnost

Naša usluga je potpuno transparentna jer klijente kontinuirano obaveštavamo o svim fazama postupka povrata, počevši od prijema dokumenata u domicilnu poresku upravu pa do faze isplate novca.

Sva dokumenta uvek i isključivo se šalju međunarodnom preporučenom kurirskom službom tipa DHL, TNT ili sl. Pružamo potpunu sigurnost za sva dokumenta pošto imamo osiguranje čitave grupe i ličnu politiku naknade štete za :

  • slučaj gubitka dokumenata prilikom skladištenja ili transporta
  • slučaj greške ili nemara

Jednostavno, uslugom povrata inostranog PDV-a, našim klijentima pružamo pun poslovni komfor po najvišim međunarodnim standardima.